Cartellera

Múnich en vísperas de una guerra VOSErecomendado para edades 12

Tardor de 1938. Europa es troba a la vora de la guerra. Mentre Hilter es prepara per a envair Txecoslovàquia, el primer ministre britànic Neville Chamberlain (Jeremy Irons) cerca desesperadament una solució pacífica. El jove funcionari britànic Hugh Legat (George McKay) viatja a Munic per a una conferència d'emergència, on també es dirigeix el diplomàtic alemany Paul von Hartmann (Jannis Niehwöhner).

DATA ESTRENA:07/01/2022
DURADA:129 min.
DIRECTOR:Christian Schwochow
REPARTIMENT:George MacKay, Jannis Niewöhner, Jeremy Irons, Alex Jennings
GÈNERE:ThrillerDramaBiográficoHistórico

Macbeth VOSEPendiente de calificación

Un lord escocès és convençut per unes bruixes que es convertirà en el futur rei d'Escòcia. Adaptació de "Macbeth" de William Shakespeare.

DATA ESTRENA:12/01/2022
DURADA:105 min.
DIRECTOR:Joel Coen
REPARTIMENT:Denzel Washington, Frances McDormand, Alex Hassell, Bertie Carvel, Brendan Gleeson, Corey Hawkins, Harry Melling, Miles Anderson
GÈNERE:ThrillerDramaHistóricoBélico

Fue la mano de Dios VOSErecomendado para edades 16

Del guionista i director guanyador d'un Oscar Paolo Sorrentino (La gran bellezza / La gran bellesa), ens arriba la història de l'angoixa i l'alliberament d'un jove a Nàpols, Itàlia. Estem en la dècada de 1980 i Fabietto Schisa, de 17 anys, no seria més que un maldestre adolescent italià que intenta trobar el seu lloc de no ser per una increïble família que estima la vida i gaudeix amb les entremaliadures i entremetent-se en les complicades relacions del proïsme. Però un parell d'esdeveniments ho alteraran tot. D'una banda, l'arribada triomfal a Nàpols d'una llegenda divina de l'esport: Maradona, el reeixit ídol futbolístic que fascina tant a Fabietto com a tota la conflictiva ciutat i els fa sentir un orgull que abans semblava impossible. I per un altre, un accident inconcebible que destrossarà la vida de Fabietto i marcarà el seu futur. Aparentment salvat per Maradona, tocat per la casualitat o per la mà de Déu, Fabietto lluita amb la naturalesa del destí, la confusió de la pèrdua i l'embriagadora llibertat d'estar viu.

DATA ESTRENA:03/12/2021
DURADA:129 min.
DIRECTOR:Paolo Sorrentino
REPARTIMENT:Filippo Scotti, Toni Servillo, Luisa Ranieri, Teresa Saponangelo
GÈNERE:Drama

No mires arriba VOSErecomendado para edades 12

Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), estudiant de postgrau d'Astronomia, i el seu professor, el doctor Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) fan un descobriment sorprenent: hi ha un cometa en òrbita en el sistema solar. El problema? Que porta un rumb de col·lisió directa amb la Terra. L'altre problema? Que a ningú li importa. Pel que sembla, advertir a la humanitat sobre un mata planetes de la grandària de l'Everest resulta incòmode. Amb l'ajuda del doctor Oglethorpe (Rob Morgan), Kate i Randall emprenen una gira mediàtica que els porta des del despatx de la indiferent presidenta Orlean (Meryl Streep) i el seu servil fill i cap de gabinet, Jason (Jonah Hill), a l'emissió de ‘The Daily Rip’, un animat programa matinal presentat per Brie (Cati Blanchett) i Jack (Tyler Perry). Només queden sis mesos per a l'impacte del cometa, però gestionar el flux de notícies i guanyar-se l'atenció d'un públic obsessionat amb les xarxes socials abans que sigui massa trigui resulta sorprenentment còmic. Però què és el que cal fer perquè el món miri cap amunt?!

DATA ESTRENA:10/12/2021
DURADA:145 min.
DIRECTOR:Adam McKay
REPARTIMENT:Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Rob Morgan, Jonah Hill, Mark Rylance, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman
GÈNERE:ComediaDrama

El espía honesto VOSErecomendado para edades 12

L'ambiciós científic Franz Walter accepta treballar per al servei d'intel·ligència exterior de la RDA i promet lleialtat absoluta al sistema fins que pugui assumir el seu nou càrrec com a catedràtic en la universitat. Franz, aviat es veurà obligat a utilitzar pràctiques no gaire adequades per a aconseguir les peticions dels seus superiors: vigilàncies i escoltes telefòniques, cartes i diagnòstics falsificats, xantatges i pressions psicològiques. Però això és més del que Franz pot suportar… I es produirà un sobtat gir en la història.

DATA ESTRENA:07/01/2022
DURADA:112 min.
DIRECTOR:Franziska Stünkel
REPARTIMENT:Lars Eidinger, Devid Striesow, Luise Heyer, Moritz Jahn, Peter Benedict, Danny Thomas, Hendrik Heutmann, Stefan Woelk
GÈNERE:Drama

Seis días corrientesrecomendado para edades A

Relata una setmana en la vida de Valero, Moha i Pep, treballadors d'una petita empresa de lampisteria i electricitat dels afores de Barcelona. Formada per sis capítols que narren les situacions que sorgeixen quan els protagonistes s'enfronten a una reparació.

Neus Ballús, directora de la pel·lícula participarà en el col·loqui en la sessió de les 17.30 aquest diumenge 12 de desembre

DATA ESTRENA:03/12/2021
DURADA:85 min.
DIRECTOR:Neus Ballús
REPARTIMENT:Valero Escolar, Mohamed Mellali, Pep Sarrà
GÈNERE:Comedia

Tres pisos VOSErecomendado para edades 16

Relato sobre els membres de tres famílies els apartaments de les quals estan en el mateix bloc de classe mitjana. Es tracta d'un jove matrimoni, Lucio i Sara, que sospita que el seu veí Renato, ha abusat de la seva filla; una mare, Monica de dos fills el marit dels quals Giorgio està sempre fora treballant; i una jutge jubilada, Daura que exerceix el mateix treball del seu marit Vittorio.

DATA ESTRENA:10/12/2021
DURADA:120 min.
DIRECTOR:Nanni Moretti
REPARTIMENT:Riccardo Scamarcio, Alba Rohrwacher, Nanni Moretti, Margherita Buy
GÈNERE:ComediaDrama

Una librería en París VOSEPendiente de calificación

Pierre és un llibreter parisenc. La seva vida està marcada per una serena rutina de petits hàbits. Mentrestant, cuida a una filla paraplègica i una clientela reduïda però exigent. No obstant això, la tranquil·litat de la seva vida està destinada a no durar per sempre quan Yolande, una bella dona, el sorprèn a la botiga. En aquest moment, encantat per la seva bellesa i energia, Pierre tornarà a sentir les emocions que havia estat reprimint durant anys.

DATA ESTRENA:17/12/2021
DURADA:89 min.
DIRECTOR:Sergio Castellitto
REPARTIMENT:Sergio Castellitto, Bérénice Bejo, Matilda De Angelis, Clementino
GÈNERE:ComediaRomanceDrama

I Never Cry Yo nunca lloro VOSErecomendado para edades 12

Ona ha de viatjar a Irlanda per a traslladar a Polònia el cos del seu pare, mort en un accident en la construcció. Lluny d'interessar-se per ell, Ona vol saber si el seu pare va estalviar els diners necessaris per al cotxe que li havia promès. Mentre les hi apanya per a bregar amb la burocràcia estrangera utilitzant la seva picardia, comença a conèixer al seu pare. Segona pel·lícula del seu director.

DATA ESTRENA:07/01/2022
DURADA:97 min.
DIRECTOR:Piotr Domalewski
REPARTIMENT:Zofia Stafiej, Arkadiusz Jakubik
GÈNERE:ComediaDrama